Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

Educació, sanitat i ara cultura.. privades… Ja n’hi ha prou!!! per Pura Peris

El Govern del PP s’ha proposat convertir tots el serveis bàsics en negocis privats i poc a poc, amb la prepotència a  la qual ens tenen acostumats, obvien les reticències dels experts, les opinions en contra de les seues propostes de les Institucions estatutàries, com ara el Consell Valencià de Cultura i per suposat, les opinions de les diputades i diputats que conformen l’oposició a les Corts.

En efecte, privatització en educació amb retallades de mitjans i professorat en l’ensenyament públic, que ha perdut quasi 4.000 docents en els últims anys, mentre les partides pressupostàries a la concertada continuen sent majors que per l’escola pública. Privatització en sanitat, posant en ments i mans privades la gestió de la sanitat, ments que arriben a inventar contractes per personal sanitari de dilluns a divendres....

I ara quan fa un any del tancament de RTVV, privatització de la cultura amb una llei de mecenatge que la Sra Català ha presentat a les Corts com llei d’ impuls de la cultura però que, atenent al contingut real el que pretén és delegar la responsabilitat del Consell en el sector privat, deixant en mans de fundacions privades i altres entitats el que hauria de ser el disseny d'una política cultural pròpia, en un claríssim desistiment DE FUNCIONS DE LA NOSTRA ADMINISTRACIÓ. La llei està farcida de declaracions d'intencions sense cap compromís. Davant la pujada de l'IVA al 21% i l'agonia del sector audiovisual valencià (més del 90% d'atur en el sector) aquesta és la nova ocurrència del la Generalitat Valenciana.

La cultura com l’educació i la sanitat són serveis bàsics als quals ha d’atendre el Govern directament i mai quedar exclusivament en mans privades. Ja n’hi ha prou!!!



* Pura Peris, Els Verds de l’Eliana.
* Crònica agraeix a l'autora que compartisca les seues opinions amb nostres lectors
Tags: , , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

Cap comentari:

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"