Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

Les nostres arrels. El Manuscrit de la Gran Veritat (Primera Part)

Al Genet.- No fa massa dies l'Ajuntament d'Olocau amb la col·laboració del Museu de Prehistòria de València van celebrar unes jornades per a donar-nos a conèixer el poblat ibèric del Puntal dels Llops, assentament prehistòric datat entre els segles VI i V (a c) i situat als estreps de la Serra Calderona a la Comarca de Camp de Túria (País València). És possible que entre tanta gent que hi vam assistir, estiguessin presents algunes de les ments més lluïdes que deambulen perdudes pels corredors de les Corts, i entusiasmats en anar trepitjant eixes pedres, cercant, cercant, hagen trobat per algun racó del jaciment prehistòric el famós i perdut Manuscrit de la Gran Veritat. També cap la possibilitat que eixugant-se el cervell per esbrinar-hi els significats dels símbols grafiats, aquestes persones de ment tan preclara, hagen pogut desxifrar els caràcters valeniberjuplats que ens han descobert per fi, el misteri de l'autentica arrel de la nostra llengua. Aquest miraculós descobriment mundial del mon ja estava, des de temps sent investigat per les senyories del palau del carrer Cavallers que amb molts acurats estudis han arribat a clarificar que l'homo neanderthalensis sabia balbucejar clarament els sons del parlar valensi.asno.

El famós Manuscrit del que es coneixia l'existència a tot el mon mundial sencer de l'Antic Regne descriu com l'ase, el ruc i el burro(equus asinus) mamífers perissodàctils més menuts que el cavall d'orelles molt llargues que són emprats sobretot com a bèstia de carrega o també persona toixa, de poc enteniment, talòs i no gens intel·ligent, al protestar contra el mal tracte feien iiiiihhhhaaaa...iiiihhhhaaaa....iihhaa...iihhaa i aquells ibers, que agrupats a l'entorn d'una foguera havien acabat de fundar una gran Comunitat de Veïns, pensaren que l'ase els volia dir alguna cosa que mai ningú havia dit i decidiren que aquell só era el valensi.asno ¡Acabaven d'inventar la seua llengua!. És curiós que Cain va matar a Abel amb la barra d'un ruc, ¿podrien els fills d'Adan parlar ja el valensi.asno?  

Agraïm l'esforç d'aquestes senyories que amb la seua investigació científica de tan alt nivell intel·lectual ens han aclarit les arrels dels nadius del País Valencià i demanem que la burrocràcia no vaja a permetre que uns jutges maliciosos la mamprenguen amb ells impedint-nos gaudir de la seua sapiència per quatre bovades de corrupció, trafic d'influència, prevaricació, urbanisme, saqueig, falsedat documental,...., total res.




Tags: , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

1 comentari:

  1. Ihaaaa... Ihaaaaa. Jo parlava valens.asno no mes naixer quan deia. Bouaaaa, bouaaaaa. Coses de les llengues fasi.melones

    ResponElimina

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"