Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

Lo Públic i l'Administració Pública. Garants de la igualtat per Pura Peris

M'encantaria que aquelles persones que traslladen opinions de tercers es pararen tan sols un segon a analitzar amb cura i paciència si realment és cert...ara que tot va malament, per a molts més de 6 milions de persones, és fàcil alimentar malestars sobre aquells que tenen un lloc fixe de treball.. sí parle de nosaltres els funcionaris, els treballadors de l'administració pública. L'Administració pública és la maquinària que permet que tots puguem accedir a tots els serveis bàsics tot i que no disposem de diners i per tant no paguem impostos. 

Ara és fàcil fer que els treballadors que s'han vist al carrer per culpa dels corruptes vegen en els funcionaris els seus enemics....i que fins i tot ens diguen que ens fotem! Però....s'han parat a pensar que malgrat no tinguen feina ni sou, mentre estem els funcionaris, l'administració, van a continuar duguent els seus fills a escola, anar al centre de salut, a l'oficina d'ocupació per veure si troben feina, als serveis socials per que els ajuden? és fàcil fer que els treballadors, aturats i no aturats, amb sou fixe o sense ell, es barallen entre ells, així els verdaders culpables, els corruptes, els grans mercats, els malbaratadors del diners públics, continuaran llevant-nos la sang, la casa, el treball i la dignitat si caiguem en el seu parany. 

Aquells que diuen als funcionaris ara es foteu, s'han parat a pensar quan diners necessitarien per poder pagar el col·legi, el metge, els papers per trobar feina, el psicòleg per resoldre els mals de cap, un certificat que assegurés la seua identitat??per suposat que hi han coses que han de millorar, reformar i reciclar!!! però si desapareix l'Administració Pública, sols tindran serveis els qui ara ja els tenen, els rics, els qui amb butxaques plenes de diners, en moltes ocasions tacats per negocis bruts, paguen el que faça falta. Els funcionaris no som els culpables de l'atur, dels Ero's, dels abusos empresarials.... M'encantaria que aquelles persones que traslladen opinions de tercers es pararen tan sols un segon a analitzar amb cura i paciència si realment és cert..


* Crònica agraeix a l'autora que compartisca les seues opinions amb els nostres lectors
Tags: , , , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

Cap comentari:

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"