Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

En memòria de Pepe Bòrdes. Un amic i exregidor de l'Eliana - Pura Peris

Foto antiga de José Bordes
Ahir rebia una notícia molt trista per mi, enllà, a Venezuela, on s'havia establert feia ja temps, moria Pepe Bordes. A Pepe el coneixia de velles lluites compartides, de debats llargs i interminables...però per damunt de tot, Pepe va ser un dels qui posaren el seu granet de sorra per que deixara de ser au de pas i fera de l'Eliana el meu niu.... ell em va descobrir les diferents parts del terme municipal, amb una paciència infinita i amb comentaris de cadascun d'ells a peu de carrer, xafant el terme, aprofitant hores llevades a la familia en dies festius, en cap de setmana en les primeries dels anys 90, i així el que havia començant sent coneixença de lluita va acabar sent amb el pas del temps una estima personal i intransferible. Recorde les discussions en matèria d'educació, les reunions dels consells d'escolarització, sent ell ja regidor i jo mare pertanyent a l'ampa del ceip Verge del Carme.... les converses sobre la necessitat de moure la participació ciutadana, els sopars republicans ( celebrant al mateix temps el seu aniversari) i tantes altres coses...que seguiran arrelades a la meua memòria......Per sempre Pepe


Pepe Bordes va ocupar les regidories de Recursos Humans , Cultura i Educació entre 1995 i 2003 a L'Eliana

Dijous passat, 16 d'octubre, moria José Bòrdes González per una afecció cardíaca. Va ser regidor de Recursos Humans i Eduació i Cultura per Esquerra Unida a l'Ajuntament  de L'Eliana entre 1995 i 2003. Bòrdes tenia 68 anys i des de la seua jubilació residia en el veneçolà estat de Falcón.
Tags: , , , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

Cap comentari:

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"