Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

'JEUPV Camp de Túria, os desea un mejor y próspero año nuevo cargado de sentimiento revolucionario'

Está empezando un nuevo año. Un año que esperamos, y deseamos, que sea fructífero en la lucha; que en los parlamentos de la sangre y el oro, resuenen las voces que gritan “qué se joda la Troika”; que este año, sean más las personas que adquieran conciencia de clase, conciencia del lugar que ocupan dentro del sistema de producción capitalista; que sean más, las personas que se liberen de la apatía en la que han caído y se han sometido de forma inconsciente, creyendo que ellas no pueden hacer nada por cambiar las cosas, deseamos que todas aquellas personas que no soportan las injusticias sociales, dejen esa apatía para los dominantes al vernos unidos a los dominados, luchando por una sociedad mucho más justa e igualitaria.

Deseamos de todo corazón, que el vuestro sea libre, que se libere de todo rastro de temor y duda, y se traspasen a aquellas personas que hoy en día nos están dejando en la miseria. Para ellas el temor, para ellas su codicia, para ellas su represión, para ellas su infamia. Para nosotras la ternura, la fraternidad, la igualdad, la libertad, para nosotras la justicia social, para nosotras el cariño, la ternura y el amor revolucionario.

¡Arriba Parias de la Tierra! y ¡Feliz 2014!

Col·lectiu de joves d'Esquerra Unida de Camp de Túria

* Crónica agradece al Colectivo de Jóvenes de la Organización de Esquerra Unida, que utilice nuestro medio para dirigirse a todos los jóvenes de la Comarca

 

 

 

Tags: , , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

2 comentaris:

  1. Tampoc us hauria representat massa esforç felicitar-nos en la llengua del nostre poble, la mateixa llengua que es parla a Camp de Túria i la llengua que és cooficial al País Valencià. Això també és un motiu de repressió per als que parlem altra llengua diferent de " la lengua del Estado" i més venint d'Esquerra Unida.

    Salut i molta sort, companys del Colectivo de jovenes de Izquierda Unida de Camp de Túria (¿o cal dir Campo de Túria?).

    ResponElimina
  2. Felicitats Jordi i companys. joves de Camp de Túria2 de gener del 2014, a les 20:56

    Està començant un nou any. Un any que esperem, i desitgem, que sigui fructífer en la lluita; que als parlaments de la sang i l'or, ressonin les veus que criden “què es foti la Troica”; que aquest any, siguin més les persones que adquireixin consciència de classe, consciència del lloc que ocupen dins del sistema de producció capitalista; que siguin més, les persones que s'alliberin de l'apatia en la qual han caigut i s'han sotmès de forma inconscient, creient que elles no poden fer gens per canviar les coses, desitgem que totes aquelles persones que no suporten les injustícies socials, deixin aquesta apatia per als dominants en veure'ns units als dominats, lluitant per una societat molt més justa i igualitària.

    Desitgem de tot cor, que el vostre sigui lliure, que s'alliberi de tot rastre de temor i dubte, i es traspassin a aquelles persones que avui dia ens estan deixant en la misèria. Per a elles el temor, per a elles la seva cobdícia, per a elles la seva repressió, per a elles la seva infàmia. Per a nosaltres la tendresa, la fraternitat, la igualtat, la llibertat, per a nosaltres la justícia social, per a nosaltres l'afecte, la tendresa i l'amor revolucionari.

    ResponElimina

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"