Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

Real Madrid vs Barça, on es jugava el partit?. per Al Genet

La setmana passada els mitjans de comunicació de mig mon, varen ser testimonis del partit de futbol que enfrontava al Barça i al Real Madrid per veure qui aconseguia el trofeu mal anomenat Copa del Rei. 

Si la intenció fos fer una crònica esportiva parlant de futbol, diria que va ser un partit sense cap jugada d'importància que destacar, un partit insuls, avorrit i trist i en què el veritablement interessant no hi estava a la gespa, calia observar les grades de l'estadi on dues aficions diferents i ben diferenciades donaven solta als seus més íntims sentiments i fer una mica de reflexió. 

Una, la blaugrana, amb senyeres del seu equip, quadribarrades i estelades i crits d'independència representava al sentir majoritari del Barça i de Catalunya; l'altra, la blanca, amb moltes banderes constitucionals espanyoles i també bastants de la gallina franquista i amb crits de puta barça, puta Catalunya, representaven... ¿a qui representaven?, si no m'equivoque, haurien de representar al R. Madrid i en tot cas a la Comunitat de Madrid o ¿és que era un partit de la selecció espanyola?, o potser ¿era una manera de demostrar la seua simpatia, com ens volen fer creure, que diuen, tenen per Catalunya?. 

Perquè en tot cas i en justa correspondència, eixa afició madrilenya devia portar banderes de la seua comunitat ¿Perquè onejaven la bandera que representa a tots els espanyols, inclosos aquells que no l'accepten? Si l'equip de la capital de l'estat espanyol juga contra un, d'altre país, no veig a la seua afició treure "rojigualdas" i ¿contra el Barça si?, ¿és que consideren el Barça un equip estranger?, aleshores..., que siguen el que vulguen ser i punt.

No es pot entendre com en les pagines i ones de la quasi total informació espanyola ens piquen diàriament amb comentaris i consignes de qualsevol pelatge ideològic, contra aquells que volen la independència i a continuació se'ls desautoritza i insulta de la manera més grollera que podem imaginar, alimentant un corrent d'opinió que no es coneixia des de fa alguns anys. Eixe no és el camí, per ací no arribarem a sentir-nos units, ni tenir una sola bandera,  comencem a estar fastiguejats de tant de manipulador intel·lectualista i centrípet amb puresa nacional.


* Crònica agraeix a l'autor la seua incorporació a la nostra secció d'opinió de Camp de Túria  

Tags: , , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

Cap comentari:

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"