Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria.... - àrea d'Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió

25 d'Abril, un País Valencià és possible

Al Genet.- No estan lluny els anys en que des d'un espanyolisme radical es feia critica de la nostra celebració del 25 d'Abril, aquella gent, la mateixa que avui es reuneix a les Corts per a muntar-se una festeta de canapès i cerveses on el que més sent aquest País creu que demà és diumenge. No entenen ni entendran mai que per a nosaltres no es tracta de commemorar una derrota, per a nosaltres és la data d'un inici, de l'inici del nostre retrobament com a poble. La lluita d'aquells camperols contra les tropes invasores que fa 306 anys, donaren la vida per no perdre la seua terra, son el far que ens assenyala la nostra resistència.

Els nous botiflers saben que una llengua fa un poble i que eixa llengua és el vincle que ens identifica amb catalans i balears i per aixo tots els seus esforços van dirigits a fer-la desaparèixer, no és exagerada aquesta afirmació quan estem  veient els mil i un impediments que des de qualsevol organisme oficial valencià ens posen dia a dia per a impedir-nos expressar-nos amb la llengua dels nostres pares. Som molts els que reivindiquem un poble lliure de manipuladors i acomplexats, com deia el poeta som molts més dels que ells volen i diuen,  i per aixo no es deixarem enganyar per falsos companys de viatge.

Els valencians som gent oberta però no ximples, si aquells exercits borbònics no pogueren amb nosaltres, tampoc podran eixos botiflers de nou segell de dintre casa." El Levante feliz " el seu Levante feliz és l'excusa que sempre ha enarborat el nacionalisme espanyol per a dur a terme l'espoli de la nostra terra, ací han vingut entrant a sac tiris i troians per a xuclar-nos fins la fel. Els esforços d'alguns sectors espanyols per deixar-nos un País Valencià despersonalitzat no van a descansar mai, la corrupció, el lladronici, la incultura, la manipulació i la mentida son les seues eines, ¿quines son les nostres?... avui la resistència,... demà pot ser tinguem que dir alguna cosa més forta.

Un País Valencià és possible, milers de valencians ho exigeixen.
Tags: , ,

Publicat per

Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes

Cap comentari:

2011 Organitzat per Àgora CT Associaciò Cultural per a promoure idees progressistes, sobre la base de l'article 20 de la C.E. i 19 de la Declaració Drets Humans"